Vårt fritidshus

Lägenhetet ligger direkt på vår gård i närheten av alpackaängen. Med sina 60 qm är det mycket rymligt och är inrett i modern stil. Lägenhetet har två sovrum, ett stort vardagsrum, hall, kök och badrum. I ett sovrum finns en dubbelsäng (180x200), i det andra sovrum finns två våningssängar för barn (80x200). 

Vidare utrustning:
Vardagsrum med bäddsoffa, matplats med stort bord och 6 stolar, tysk och svensk TV, stor flat screen TV, Blueray-Player och stereoanläggning.
Badrum med dusch, wc, handfat, stor spegel och hårtork.
Kök med elspis, mikrovagsugn, vattankokare, brödrost, kaffebryggare, kyl med frysfack.
Båda sovrum med byrå och rymlig garderob.
Terrass med trägardsmöbler inklusive dynor, parasoll och elgrill.

Närområde

Vår gård ligger på en halvö i Åsnen, en av Smålands största sjöar som är känd för sina vackra nationalparker och stort utbud av fiske, till exempel  gädda, abbore, gös och ål. En strand med matställe, lekplats och grillplats finns i närheten. Här kan man också hyra ut båter eller kanoter. Runt sjön finns många vandrings- och cykelleder med flera rastpatser och allmänna grillplatser. I den lilla byn Urshult (10 minuter) finns en livsmedelaffär, ett baggeri, en pizzeria och ett café. I närområdet ligger Tingsryd och Ryd med fler butiker, loppis, restauranger och cafeér. 

Informationer

El är kostnadsfri. 
Sängkläder och handdukar kan lånas.
Tvätt kan tvättas hos oss.

Rökning inomhus är inte tillåtet.
Husdjur är inte tillåtna.

Priser

6000 kr per veckan 
Hyran ska betalas vid bokningstillfället.
Depositionsavgift 1000 kr ska överföras med hyran.

Ankomst och avresa 

Ankomst: Från kl 16.00 
Avresa: kl 10.00 Uhr

Bokingskalender